Nieuwe themamaand in de startblokken

Vanaf vandaag start Vastgoedjournaal met de nieuwe themamaand over leegstand, transformatie en renovatie. Met een serie interviews, nieuws- en achtergrondverhalen brengt VJ u op de hoogte wat er speelt rondom dit thema.

We trappen af met een interessante startup dat leegstaande panden een nieuw leven geeft door te gebruiken als opslag. Dit biedt voor vastgoedbeleggers interessante perspectieven. De ambities zijn groot, ze noemen zichzelf de 'Airbnb voor opslagruimte'. We zijn benieuwd. 

Heeft u vragen en opmerkingen over de themamaand Overheid, mail de redactie op redactie@vastgoedjournaal.nl.

Ik wens u veel leesplezier toe deze maand.

Rogier Hentenaar, hoofdredactie VJ

Reacties
Dossier Themamaand

Juni staat in het teken van Logistiek

In de maand juni staat het thema Logistiek centraal bij VJ. In de themacorner rechtsboven de homepage vindt u de komende weken verschillende nieuws- en achtergrondverhalen hierover. Wat kunt u verwachten? 

1 juni 2018 om 14:51 | 2 min

Maart in het teken van vastgoedfinanciering

De maand maart is aangebroken, dus trapt VJ af met een nieuw thema. De komende weken staat de themacorner op onze homepage in het teken van Vastgoedfinanciering. Wilt u weten wat voor interviews en achtergrondverhalen u kunt verwachten? Lees dan verder.

1 maart 2018 om 09:42 | 2 min

Februari in het teken van retail

Een nieuwe maand is aangebroken, dus VJ trapt af met de themamaand Retail. Rond dit thema publiceren we de komende weken een serie interviews, nieuws- en achtergrondverhalen over actuele trends op retailgebied. 

1 februari 2018 om 09:51 | 1 min

Januari: Themamaand Tech

Vanaf vandaag start Vastgoedjournaal met de nieuwe themamaand over Tech. Rond dit thema publiceren we in de themacorner op de homepage een serie interviews, nieuws- en achtergrondverhalen over actuele trends op Tech-gebied. 

2 januari 2018 om 10:18 | 1 min