UPDATE: 1200 nieuwe transacties aan VJ Databank toegevoegd

De VJ Databank met alle (aan- en ver)huurtransacties is in het derde kwartaal 2017 verrijkt met circa 1200 huurtransacties, -verlengingen en koop voor eigen gebruik. Zoekt u referentiedata, dan kunt u nu gebruikmaken van de jongste update van onze databank.

In totaal bevat de databank ruim 112.000 transacties die geheel doorzoekbaar zijn. Alle nieuwe transacties zijn aangeleverd door marktpartijen en na controle opgenomen in de databank.

Het unieke van de databanken van Vastgoedjournaal is dat alle abonnees kosteloos toegang krijgen tot kwalitatief goede data die uitermate geschikt zijn voor klantadviezen en referenties voor taxatierapporten.

Ook beleggingsdata
Naast huurdata bezitten wij ook actuele vastgoedbeleggingsdata die terug gaan tot en met 2009. Binnenkort komt er een nieuwe lijst beschikbaar met alle beleggingsdata tot en met oktober 2017. 

ABONNEER UW ORGANISATIE NU OP VASTGOEDJOURNAAL EN KRIJG VANDAAG AL TOEGANG TOT PROFESSIONELE VASTGOEDDATA.
VOOR SLECHTS 375 EURO EXCL BTW HEEFT UW GEHELE ORGANISATIE TOEGANG TOT ALLE DATA EN VASTGOEDDIENSTEN. U KUNT TOT 150 TRANSACTIES DOWNLOADEN IN EXCEL!


MELD U HIER AAN

 

Voorbeeld huurtransactie, kantoorpand, 2016, Amsterdam

Voorbeeld huurtransactie, winkelpand, 2015, Utrecht

Voorbeeld huurtransactie, bedrijf- / kantoorpand (combi) 2014, Eindhoven

Wilt u ook transacties aanmelden?
Vastgoedadviseurs, beleggers maar ook eindgebruikers moedigen wij aan om hun nieuwe huisvestingstransacties aan ons door te geven via research@vastgoedjournaal.nl. Bijzondere nieuwe deals krijgen desgewenst een aparte vermelding in de nieuwsrubrieken op de site, de nieuwsbrief en via onze druk bezochte social media kanalen als Facebook, Linkedin en Twitter. Uw deals komen dan onder de aandacht van vakgenoten, vastgoedprofessionals en niet te vergeten: uw potentiële opdrachtgevers.

 

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special