VJ Transacties

VJ Transacties

Alle abonnees hebben volledig inzage in een grote database met ruim 110.000 gedetailleerde gebruikerstransacties. De data zijn geheel doorzoekbaar en in Excel te downloaden. Tevens is er Google Maps toegepast om de panden en locatie zichtbaar te maken.

Naar VJ Transacties

VJ Adressen

VJ Adressen

In deze unieke adressengids zijn ruim 50.000 adressen opgenomen van vastgoedprofessionals in Nederland. Het gaat ondermeer om de NAW (naam, adres, woonplaats) gegevens van beleggers, makelaars, adviseurs, ontwikkelaars, bouwers, architecten, gemeenten en vastgoedafdelingen van grote bedrijven.

Naar VJ Adressen

VJ Beleggingsdata

Beleggingsdata

Vastgoedjournaal heeft in het kader van haar doorlopende onderzoek naar de Nederlandse markt van commerciële vastgoedbeleggingen alle beleggingsdeals over de jaren 2009 t/m 2017 online voor de abonnees toegankelijk gemaakt. Alle databases met de transacties zijn in Excel te downloaden voor optimale zoekmogelijkheden en om eigen selecties te kunnen maken.

Naar VJ Beleggingsdata

VJ Opdrachten

Opdrachten

Met Vastgoedopdrachten kunt u als opdrachtgever gratis gemakkelijk en snel in contact komen met vastgoedprofessionals die uw opdracht kunnen invullen. U kunt uw opdracht of gewoon een vraag plaatsen binnen het platform van Vastgoedopdrachten. Het platform zorgt ervoor dat uw opdracht of vraag onder een breed professioneel publiek onder de aandacht komt.

Naar VJ Opdrachten