VJ Beleggersregister

Beleggersregister

Elke belegger zoekt beleggingsobjecten. Echter wie wat waar zoekt is niet bekend. Daar gaat VJ Beleggersregister verandering in brengen. Beleggers kunnen onbeperkt profielen aanmaken en daarin hun vraag omschrijven.

Naar VJ Beleggersregister

VJ Transacties

VJ Transacties

Alle abonnees hebben volledig inzage in een grote database met ruim 110.000 gedetailleerde gebruikerstransacties. De data zijn geheel doorzoekbaar en in Excel te downloaden. Tevens is er Google Maps toegepast om de panden en locatie zichtbaar te maken.

Naar VJ Transacties

VJ Bedrijvenregister

VJ Bedrijvenregister

In dit unieke Bedrijvenregister zijn bedrijfsgegevens van 1.800.000 bedrijven in Nederland. Zoek op beroepsgroep, gemeente, postcode, straat, moment van oprichting en aantallen personeel. De perfecte tool om huurders voor uw vastgoedobjecten te vinden.

Naar VJ Bedrijvenregister

VJ Beleggingsdata

Beleggingsdata

Vastgoedjournaal heeft in het kader van haar doorlopende onderzoek naar de Nederlandse markt van commerciële vastgoedbeleggingen alle beleggingsdeals over de jaren 2009 t/m 2017 online voor de abonnees toegankelijk gemaakt. Alle databases met de transacties zijn in Excel te downloaden voor optimale zoekmogelijkheden en om eigen selecties te kunnen maken.

Naar VJ Beleggingsdata