Onlangs zijn de databanken VJ Transacties en VJ Beleggingsdata grondig geüpdated met honderden extra deals. Zoekt u recente referentiedata voor bedrijfsmatig onroerend goed, dan kunt u niet om VJ Data heen.

VJ Data is één van de subportals van Vastgoedjournaal en kent verschillende databanken. Hiervoor zijn al de goed zoekbare databanken VJ Transacties (huurtransacties en koop voor eigen gebruik) en VJ Beleggingsdata (single-asset en portefeuillebeleggingen en sale-and-lease-back) genoemd maar we hebben ook VJ Adressen en VJ Opdrachten.

In VJ Adressen zijn ruim 50.000 adressen opgenomen van vastgoedprofessionals in Nederland. Het gaat onder meer om de NAW (naam, adres, woonplaats) gegevens van beleggers, makelaars, adviseurs, ontwikkelaars, bouwers, architecten, gemeenten en vastgoedafdelingen van grote bedrijven. Bij VJ Opdrachten kunt u als opdrachtgever gratis, gemakkelijk en snel in contact komen met vastgoedprofessionals die uw opdracht kunnen invullen. Ons platform zorgt ervoor dat uw opdracht of vraag onder een breed professioneel publiek onder de aandacht komt.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen