U kunt nu stemmen op het Beste Huurwoningproject van Nederland!

Pararius, de grootste huurwoningsite van Nederland, is samen met Vastgoedjournaal op zoek naar het beste huurwoningproject van Nederland! Het winnende project krijgt een bijzondere prijs ter waarde van 5000 euro. U kunt nu stemmen!

De huurwoningmarkt is hevig in beweging. Nieuwe doelgroepen met nieuwe wensen dienen zich aan zoals hoogopgeleide jonge stedelingen, ouderen en starters. Minister Blok heeft veel nieuwe spelregels geïntroduceerd, en blijft dat doen. Zo brengt zijn versoepeling van de huurbescherming – tijdelijke huurcontracten – een aardverschuiving teweeg.

Ondertussen schieten prachtige woningbouwprojecten in bijna heel Nederland als paddenstoelen uit de grond. En die verdienen best eens een spotlight!

De landelijke huurwoningsite Pararius is daarom samen met Vastgoedjournaal op zoek naar het beste huurwoningproject van Nederland. Pararius looft een prachtige prijs uit voor het winnende project: De winnaar krijgt € 5000 advertentiewaarde waarmee hij/zij één of meerdere projecten kan adverteren op Pararius.nl (geldig t/m eind 2016).

Welke projecten?
Vastgoedjournaal ondersteunt deze positieve geste van Pararius van harte en roept haar lezers op te stemmen op een huurwoningproject dat om welke reden dan ook een pluim verdient! Klik HIER om de door lezers van Vastgoedjournaal genomineerde projecten te bekijken en breng HIER uw stem uit.

De prijs is een publieksprijs. Er zijn geen wetenschappelijk onderbouwde criteria, het gaat om úw mening als vastgoedprofessional. Er zijn projecten genomineerd uit heel Nederland.

Op 31 mei zal Jasper de Groot, CEO van Pararius, de prijs aan de winnaar uitreiken tijdens het congres ‘Cruciale vernieuwingen in de huurwoningmarkt’ Ondermeer minister Blok zal daar als spreker op het podium staan.

KLIK HIER OM NU UW STEM UIT TE BRENGEN!

Reacties
Dossier Publieksprijs