Vastgoedjournaal en Beleggingspanden sluiten exclusieve samenwerking

De beleggingsmarkt blijft door de aanhoudende lage rente aantrekken. De vraag naar andere beleggingsproducten dan banksparen of staatsobligaties doet veel particulieren en vastgoedbeleggers beslissen om in direct vastgoed te stappen.  

Vastgoedjournaal.nl en Beleggingspanden.nl zijn een samenwerking aangegaan om meer transparantie te bieden om in direct vastgoed te investeren. Beleggingspanden is al 17 jaar marktleider in het klein en middensegment van beleggingsobjecten en brengt per direct al haar aanbod ook onder op de website van Vastgoedjournaal.nl. Door deze slimme move komt het beleggingsaanbod nu nog breder onder de aandacht bij professionele vastgoedpartijen en zullen de objecten sneller en tegen hogere prijzen verkocht gaan worden. 

Er staan per direct circa 400 beleggingsobjecten online op Vastgoedjournaal die allen zijn voorzien van een huurcontract, dat betekent dus direct rendement. De objecten zijn in opdracht van beleggers en makelaars in de verkoop genomen door Beleggingspanden.nl en staan nu ook op de website van Vastgoedjournaal. Er is dus sprake van een betrouwbaar en gecontroleerd aanbod. Bij interesse voor deze panden zijn van alle objecten aanvullende gegevens op te vragen via de gespecialiseerde beleggingsadviseurs van Beleggingspanden.nl. 

John kerkhoven, directeur Vastgoedjournaal, spreekt van een mooi moment voor de sector. “Het bieden van een professioneel beleggingsplatform in combinatie met onze dagelijkse nieuwsvoorziening zorgt ervoor dat objecten breder onder de aandacht komen en het segment van objecten tot circa € 2 miljoen beter in kaart gebracht kan worden. Makelaars en beleggers kunnen op verschillende manieren hun panden plaatsen op onze beleggersportal. Alle aangeboden panden zullen eerst worden gecontroleerd. Bijvoorbeeld of de huurcontracten nog doorlopen. VJ hoopt door haar landelijke bereik een bijdrage te kunnen leveren aan zowel de groei van het aantal aangeboden beleggingsobjecten als het aantal transacties. Hiermee verwachten wij een steentje bij te dragen aan de verdere transparantie van de vastgoedbeleggingsmarkt."

Stefan Bassant, directeur Beleggingspanden, spreekt over een samenwerking die goed is voor de volgende stap van zijn bedrijf. “Het aanbod van beleggingspanden is de afgelopen drie jaar flink aan het groeien. We zien de transactieomloopsnelheid en de prijsontwikkeling beide toenemen. Door de exclusieve samenwerking met VJ komt ons aanbod nu nog beter landelijk onder de aandacht. Dit is vooral goed voor onze opdrachtgevers die nu nog sneller tot een transactie zullen komen. Ik doe dan ook een oproep aan beleggers en makelaars om met ons het gesprek aan te gaan en samen te werken voor het beste verkoopresultaat”.

Mocht u vragen hebben mail met beleggingspanden@vastgoedjournaal.nl of bel met 023-743 49 09. 

BEKIJK VIA DEZE LINK HET AANBOD VAN BELEGGINGSPANDEN OP VASTGOEDJOURNAAL

 


 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022