Beleggingspanden.nl mediapartner bij Dag van het Vastgoedbeleggen

Het oudste Nederlandse online aanbodplatform voor vastgoedbeleggingen, Beleggingspanden.nl, heeft zich als mediapartner verbonden bij de Dag van het Vastgoedbeleggen op 28 januari 2016. “Ik kijk naar deze bijeenkomst uit. Het sluit perfect aan met wat wij dagelijks doen”, zegt Stefan Bassant, directeur/oprichter van Beleggingspanden.nl.

“De komende Dag van het Vastgoedbeleggingen is een leuke dag voor ons omdat het raakvlakken heeft met onze business. Bovendien verschaft het ons een goed podium om onze doelgroep, vastgoedbeleggers, te ontmoeten en om kennis mee uit te wisselen”, stelt Bassant. 

Hestel vastgoedmarkt
Hij kan tevreden terugkijken op het nu aflopende jaar waarbij de eerste tekenen van de aantrekkende vastgoedmarkt konden worden gesignaleerd. “De markt ontwikkelt geheel naar wens. We zien dat vooral op twee fronten: panden worden sneller verkocht en er zijn meer zoekers actief in de markt”, constateert Bassant die in 1998 met Beleggingspanden.nl startte. Het aanbod op de site werd tot nu toe dit jaar verrijkt met 623 nieuwe panden en 100 vonden er een nieuwe eigenaar. Ook het aantal zoekers dat belangstelling heeft voor nieuw beleggingsaanbod nam toe tot circa 27.000.

Bereik vergroten
Daarnaast heeft Bassant en zijn team het jaar benut om het bereik van Beleggingspanden onder vastgoedbeleggers en – zoekers te vergroten. Zo zijn diverse vastgoedgerelateerde websites overgenomen. “Hierdoor verbeteren wij onze positie en vindbaarheid op internet. In het nieuwe jaar verwachten wij meer verkopen voor onze beleggers te realiseren”, aldus Bassant.  

Meld u HIER aan voor de Dag van het Vastgoedbeleggen.

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special