Particuliere beleggers schrijven voor €19 mln in op obligaties Ziggo Dome

Particuliere beleggers hebben voor €19 mln ingeschreven op de twee obligatieleningen van Stichting Amsterdam Music Dome, voor de financiering van de Ziggo Dome. Dat is 95% van de gewenste totale inleg. Het restant (€ 1 mln) van de beide obligatieleningen is, conform de afspraak in de prospectus, door de initiatiefnemer Black Box Real Estate zelf afgenomen.

Black Box Real Estate zal deze obligaties in de komende maanden doorplaatsen. De annuïtaire obligatielening is afgesloten op €8 mln en de members- of obligatielening met aflossing einde looptijd is afgesloten op €12 mln. De obligaties zijn geplaatst via het emissiekantoor Adviesgroep Reyersen van Buuren.

Erik Molenaar, CEO van Black Box Real Estate, is gezien de omstandigheden op de beleggingsmarkten zeer verheugd met het behaalde resultaat. "Blijkbaar voorziet onze propositie in een behoefte bij beleggers aan degelijkheid en betrouwbaarheid, gekoppeld aan een mooi rendement. In dit verband zijn wij ook zeer tevreden met de zorgvuldige selectie, die ruim een half jaar heeft geduurd, van Bouwbedrijf Midreth uit vier verschillende partijen. Deze uitverkiezing was gebaseerd op zowel kwaliteit, bouwsnelheid, ervaring met evenementenlocaties als op prijs. Ook zijn moeilijke bouwlogistieke aspecten nadrukkelijk in de selectie meegenomen", aldus Molenaar.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021