TCN verhuurt herontwikkeld kantoorgebouw Utrecht

TCN heeft meerdere huurovereenkomsten afgesloten voor het kantoorgebouw aan de Nijverheidsweg 16 in Utrecht. Het kantoor van totaal bijna 4.856 m² maakte vroeger deel uit van het voormalige energiecomplex (Pegus-Remu-Eneco) en is in zijn geheel herontwikkeld door TCN. Als ontwikkelaar streeft TCN ernaar om zich te onderscheiden door innovatieve concepten en creativiteit in haar ontwerpen.

De volgende bedrijven hebben zich de afgelopen periode in het gebouw gevestigd: Alta (circa 588 m²), Ruimplan Architecten (circa 230 m²), Nederlandse Orde van Uitvinders (circa 130 m²) en Protospace (circa 241 m²). Stadswerkplaats Utrecht huurt daarnaast circa 527 m² bedrijfsruimte en Theatergezelschap The Lunatics huurt circa 675 m² bedrijfsruimte. Tevens is recent met De Nederlandse Bachvereniging, de Projectgroep van de Hogeschool Utrecht en WeLLdesign B.V. een tijdelijke huurovereenkomst afgesloten.

Het voormalige energiegebouw heeft een creatieve en industriële uitstraling. Momenteel is nog slechts 2.500 m² kantoor-/bedrijfsruimte voor verhuur beschikbaar (verdeeld over twee bouwlagen), te huur vanaf 50 m².
Het kantoorgebouw ligt op het bedrijvenpark ‘Cartesius' waar kleine en grote industriële bedrijven zijn gevestigd. Het Cartesiusgebied ligt aan de Westkant van Utrecht direct aan het Amsterdam Rijnkanaal op een steenworp afstand van het levendige centrum. Het treinstation Zuilen (onderdeel van de Randstadrail) en de diverse bushaltes zorgen voor een goede bereikbaarheid. De afrit van de Rijskweg A2 is zeer nabij, waardoor de bereikbaarheid per auto ook zeer goed is.

DTZ Zadelhoff begeleidde, in collegiale samenwerking met Jones Lang LaSalle, de verhuurder TCN.

Voor meer huuraanbod in Utrecht, klik HIER.

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special