Stuur uw inzending voor NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling 2013

Vastgoedpartijen die locatieontwikkelingsprojecten met transformatie of herontwikkeling onder handen hebben en daarbij goed kunnen samenwerken met overheden, die kunnen meedingen naar de tweejaarlijkse NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling. 

De prijsvraag heeft dit jaar als nieuw element dat een substantieel deel van de locatieontwikkeling moet bestaan uit transformatie of herontwikkeling. Een deskundige jury onder leiding van Karin Laglas (TU Delft) zal de inzendingen beoordelen. Het winnende project wordt op 23 mei bekend gemaakt op de Dag van de Projectontwikkeling in Den Bosch. Het project Newport-Nesselande, een samenwerking van AM Zuidwest, Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers en de gemeente Rotterdam sleepte de prijs in 2011 in de wacht.

Wint uw project in 2013? Overheden en marktpartijen kunnen hun gezamenlijke project nog indienen tot 15 februari. Zet ook uw project in de schijnwerpers en doe mee. Meer informatie vindt u op http://www.neprom.nl/Lists/Nieuws/artikel.aspx?ID=152&Source=%2fdefault.aspx

Reacties