Van Veldhuizen nieuwe voorzitter van sectie Agrarisch Vastgoed VBO Makelaar

Meep van Veldhuizen (56) is voor de periode van vier jaar tot voorzitter benoemd van de sectie Agrarisch Vastgoed van brancheorganisatie VBO Makelaar. Hij heeft vanaf 1 januari het voorzitterschap overgenomen van Bert Merkens. Merkens heeft de afgelopen jaren zijn taken als (tijdelijk) voorzitter - en daarvoor als bestuurslid - met  enthousiasme en vervuld.

Meep van Veldhuizen is sinds 2005 lid van de secties Agrarisch Vastgoed en Wonen van VBO Makelaar. Van Veldhuizen: “De komende jaren wil ik de sectie Agrarisch Vastgoed meer nog dan voorheen op de kaart zetten van de agrarische sector. Samen met het bestuur en de leden van de sectie ga ik mij richten op een grotere zichtbaarheid van de agrarische VBO-makelaars en hun agrarisch aanbod bij opdrachtgevers, overheid en pers. Het beleid van het bestuur moet gericht zijn op verdere ledengroei, kwaliteitsverbetering van de dienstverlening en informatieverstrekking. Ook ga ik mij actief inzetten voor een goede onderlinge samenwerking en uitwisseling van vakinformatie.”

Van Veldhuizen is sinds begin 2012 bestuurslid van de sectie Agrarisch Vastgoed. De afgelopen jaren heeft hij veel bestuurservaring opgedaan als bestuurslid en voorzitter bij onder andere de regionale en landelijke ZLM/GLTO/ZLO, proefboerderij Cranendonck en het Waterschap De Dommel. Bij het Waterschap hield hij zich onder meer bezig met Landinrichtings- en Anti-verdrogingsprojecten. Daarnaast had hij het onderwerp Grondzaken in portefeuille. Van Veldhuizen komt zelf uit de melkveehouderij, maar hij heeft ook ervaring met akkerbouw. Hij is na zijn opleiding tot agrarisch makelaar/taxateur in 2005 zijn eigen advies- en bemiddelingskantoor gestart voor Zuidoost Nederland. Eerder was hij als agrarisch makelaar werkzaam voor het Agriteam Zuidoost Nederland. 

Reacties