LEEFtrends heeft een vestiging in The Wall XLstores Utrecht geopend. De vestiging met een oppervlakte van ruim 6500 m2 is gevuld met meubels en woonaccessoires. LEEFtrends is gevestigd in de staart van The Wall, waar ook een McDonald's is gevestigd.

LEEFtrends past in het concept van The Wall XLstores waarin diverse winkelketens in XL formaat zich hebben gevestigd. Naast elektronica (Saturn, BCC), speelgoed (Toys XL), kleding en sportmaterialen (Topshelf), fietsen (Megabike) wordt The Wall XLstores nu dus aangevuld met meubilair en woonaccessoires (LEEFtrends). Naast LEEFtrends zal Karwei binnenkort ook haar deuren openen, waarmee de staart geheel verhuurd is.

Het middendeel van The Wall, dat langs de A2 bij Utrecht is gelegen, is voor 70% verhuurd. De werkzaamheden voor de kop -als separaat onderdeel van The Wall- zijn in volle gang. Er zijn diverse gesprekken met geïnteresseerde partijen op het gebied van retail en leisure die zich willen vestigen in The Wall.

Medio volgend jaar zal naar verwachting de kop van het gebouw worden opgeleverd. Daarmee zal The Wall de volledige 65.000 m2 beschikbaar hebben voor huurders en gebruikers van dit opvallende winkelcentrum.

The Wall is ontwikkeld door Burgfonds en in bezit van Lips Capital Group.

 

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special