Van der Stok benoemd tot notaris bij vastgoedpraktijk Loyens & Loeff

Mr. Jurriaan van der Stok MRE, vennoot in de vastgoedpraktijk van Loyens & Loeff, is op 11 december 2009 benoemd tot notaris te Rotterdam. Op 3 december is ook Mr. Guido Portier benoemd tot notaris te Amsterdam.

Loyens & Loeff telt door deze benoemingen in totaal zestien notarissen en stelt hierbij de grootste notariële praktijk van Nederland te hebben.

Jurriaan van der Stok MRE is gespecialiseerd in commercieel vastgoed, vastgoedtransacties en vastgoedgerelateerd ondernemingsrecht. Hij heeft ervaring met commerciële vastgoedtransacties, het opzetten van samenwerkingsvormen en beleggingsstructuren, en met algemene advisering aan bedrijven en overheden over vastgoedvraagstukken en de daaraan gerelateerde fiscale problematiek.

Guido Portier adviseert Nederlandse, Amerikaanse en Europese ondernemingen, multinationals en pensioenfondsen over herstructuringen, fusies, splitsingen, overnames, joint ventures, corporate en pension fund governance en op het gebied van het ondernemingsrecht in brede zin. Daarnaast heeft hij uitgebreide ervaring in het begeleiden van internationale financieringen.

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special