Delta verhuurt 1250 m2 kantoor aan Kropman in Assen

Delta Property Investment heeft voor Delta Property Fund 9 C.V. met ingang van 1 januari 2010 een huurovereenkomst afgesloten voor circa 1250 m2 kantoorruimte aan de Amerikaweg 16 te Assen. Het betreft de begane grond, inclusief 40 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het multi-tenant kantoorgebouw van totaal circa 5500 m2 verhuurbaar vloeroppervlak ligt op een perfecte zichtlocatie direct aan de A28 op het bedrijventerrein Peelerpark. De nieuwe huurder, Kropman Installatietechniek, is een landelijke speler die behoort tot de top van de Nederlandse Installatiebedrijven. 

De transactie werd namens verhuurder tot stand gebracht door Meeùs Bedrijfshuisvesting in collegiale samenwerking met DTZ Zadelhoff.

Delta Development Group is een onafhankelijke vastgoedontwikkelaar en investeerder in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Italië. In Nederland is Delta actief als Delta Projectontwikkeling en Delta Property Investment. Delta Property Investment richt zich op de aankoop van bestaand vastgoed met als doel commerciële optimalisatie en renovatie waarmee panden een nieuwe beleggingswaarde krijgen.  

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special