Kijken naar de toekomst tijdens NSM7

Op 15 november wordt voor de 7e keer het Nationaal Symposium Makelaardij, kortweg NSM, gehouden. Dit jaarlijks terugkerende event is de ontmoetingsplaats voor meer dan 1000 makelaars, taxateurs en andere vastgoedprofessionals. Het thema van dit jaar is: De crisis voorbij? Ondermeer met René van der Gijp en Dirk Scheringa. 

Volgens de organisatie wordt het niet een dag vol kommer en kwel. Daar is NSM niet voor. De bedoeling is om de bezoeker juist te inspireren en vooral vooruit te laten kijken. Want hoe ziet de wereld er uit ‘het stof is gedaald’ en de crisis met piepende banden zich uit ons gezichtsveld onttrokken heeft? Welke vastgoedprofessionals zijn er dan nog over en hoe moeten ze in de nieuw ontstane markt opereren?

Op NSM krijg je daar meer zicht op. Met inspirerende sprekers zoals Fons de Poel (dagvoorzitter), Hans Biesheuvel, René van der Gijp en Dirk Scheringa. Deze laatste zal in een ‘college tour’ achtige setting antwoord geven op vragen uit het publiek. Dus grijp die kans en vraag hem hoe hij uit zijn crisis is gekomen (of aan het komen is).

En voor wie dit programma niet genoeg is, kan de dag ook eerder beginnen. De ochtend van NSM7 wordt namelijk gevuld met parallelsessies van uiteenlopende onderwerpen. Kortom, een hele dag vol met inspiratie en voldoende tijd voor netwerken. Toegang, lunch en afsluitende borrel zijn - geheel conform het thema - volledig gratis voor makelaars en taxateurs.

Alle informatie en inschrijfmogelijkheid zijn te vinden op de site www.nsm7.nl of m.nsm7.nl (mobiel).  

 

Reacties