AM start verkoop woningen De Boompoort in Alkmaar

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft zaterdag 22 september het startsein voor de verkoop van De Boompoort in het plan Schelphoek in Alkmaar. De Boompoort bestaat uit vier verschillende typen eengezinswoningen. In totaal worden in De Boompoort 27 woningen gerealiseerd, die merendeels aan het water van de Baansingel liggen. 

De Boompoort bestaat uit de woningtypen Waterterras, Watertuinen, Binnenhaven en Poorthuis. De moderne eengezinswoningen van Waterterras en Watertuinen beschikken respectievelijk over een vijftien vierkante meter groot terras of tuin aan de Baansingel. Waterterras telt twaalf twee-onder-een-kapwoningen met parkeergelegenheid op eigen terrein en Watertuinen telt zes rijwoningen. De zeven moderne stadswoningen van het type Binnenhaven liggen niet aan het water maar beschikken wel over een ruime tuin. Poorthuis bestaat uit twee hoekwoningen op markante plekken in het plan. De prijzen voor de woningen, in grootte variërend van 126 m² tot 183 m², lopen uiteen van € 289.000 tot € 369.000 v.o.n. De Boompoort is ontworpen door Attika Architekten.

Om belangstellenden een goede indruk te geven van de kwaliteit van de woningen in De Boompoort is het mogelijk met een speciaal ontwikkelde en gratis app een 3D-impressie van de woningen te zien. Door met de camera van een iPhone of iPad een opname te maken van een plattegrond in de brochure is de woning rondom driedimensionaal te zien. Potentiële kopers krijgen op deze wijze een betere indruk van de ruimte in de woning.

Belangstellenden zijn zaterdag 22 september welkom van 10.30 uur tot 15.00 uur in restaurant Vito aan de Turfmarkt 1-9 in Alkmaar. Medewerkers van AM en de betrokken makelaars zijn aanwezig om meer informatie over De Boompoort te geven. Bezoekers die een eigen iPhone of iPad meenemen, kunnen na een korte uitleg zelf ervaren hoe de woonbeleving ook digitaal tot leven is gebracht.

Reacties