Nu op Vastgoedjournaal: alle vastgoedadressen in één muisklik

Om de serviceverlening aan onze abonnees verder te verhogen is Vastgoedjournaal gestart met de Vastgoedadressengids. Met deze gloednieuwe dienst die vandaag online gaat, heeft u voortaan met één muisklik toegang tot circa 6000 doorzoekbare relevante adressen van vastgoedprofessionals in Nederland die gemakkelijk en snel zijn te sorteren naar bedrijfsnaam, postcode, adres, plaats en branche. 

Het gaat om namen en adressen van ondermeer beleggers, makelaars, adviseurs, ontwikkelaars, bouwers, architecten, gemeenten en vastgoedafdelingen van grote bedrijven. Alle gegevens zijn snel en eenvoudig doorzoekbaar zodat een eigen selectie in bijvoorbeeld branche of postcodegebied snel is te maken. Bijzonder is dat bij elk adres met straatnaam de locatie - via Google Maps - en een foto - via Google Street View - van de huisvesting van het geselecteerde bedrijf getoond wordt. Vastgoedjournaal werkt momenteel aan de koppeling van deze database met Excel zodat onze abonnees hun selecties kunnen verwerken in hun eigen systemen.

Om de actualiteit en nauwkeurigheid van de Vastgoedadressengids te waarborgen vragen wij uw gegevens zo nu en dan bij ons te checken en waar nodig te wijzigen of toe te voegen. Om het gebruiksgemak van deze database in de vastgoedsector te vergroten krijgen ook de niet-abonnees toegang tot een gedeelte van de Vastgoedadressengids. Zij kunnen naar wens hun gegevens via een invulvenster achterlaten waarna de gegevens na controle door Vastgoedjournaal zullen worden opgenomen in de database. Op deze wijze worden ook de niet-abonnees gemakkelijker 'gevonden' door de zoekers.

U kunt de adressengids vinden rechtsbovenaan onze homepage van Vastgoedjournaal. 



Reacties


Laatste nieuws