BNP Paribas Securities Services wordt fondsbewaarder onder nieuwe AIFMD-richtlijn

BNP Paribas Securities Services heeft bekendgemaakt zich expliciet te specialiseren als bewaarder voor vastgoedfondsen onder de nieuwe AIFMD-richtlijn. De nieuwe richtlijn, die voor veel managers van vastgoedfondsen en –beleggingsstructuren betekent dat zij vanaf 22 juli 2013 onder additioneel toezicht zullen staan, leidt op dit moment nog tot veel vragen en onzekerheden.

BNP Paribas Securities Services denkt dat deze onduidelijkheden en onzekerheden voor het grootste deel weggenomen kunnen worden als fondsmanager en AIFMD-beheerder in een vroeg stadium van het vergunningsaanvraagproces met elkaar de rollen, taken, werkzaamheden en vereisten definiëren.

Over dit onderwerp organiseert BNP Paribas Securities, in samenwerking met DLA Piper, KPMG en Holland Realty Partners, op de middag van 4 oktober a.s. een seminar voor managers van vastgoedfondsen en -beleggingsstructuren. Daarnaast komen de gevolgen van de AIFMD aan bod, het proces van de vergunningsaanvraag, en de vereisten om straks AIFMD-proof te kunnen managen.

Fondsmanagers die interesse hebben in deelname aan dit seminar, dat voor een beperkte doelgroep wordt gehouden, kunnen zich nog aanmelden bij BNP Paribas, via Nathaly de Vries: nathaly.devries@bnpparibas.com



Reacties


Laatste nieuws