NSI breidt winkelcentrum Zevenkampse Ring Rotterdam uit

Vandaag is het verbouwde winkelcentrum Zevenkampse Ring in Rotterdam feestelijk geopend. In het winkelcentrum, waarin een vestiging van de supermarkt Bas van der Heijden is gevestigd, is circa 650 m2 additionele ruimte gerealiseerd naar 1.880 m2 totaal. Dankzij een combinatie van nieuwbouw en een grootscheepse verbouwing kon NSI haar huurder op de bestaande sterke locatie faciliteren in haar ambitie.

De behoefte aan uitbreiding ontstond door een toename van het aantal klanten en de kansen die de huurder zag voor een toename van het assortiment. Dankzij haar actieve verhuurbenadering heeft NSI tijdig deze behoefte geïdentificeerd en is in samenspraak met Detailconsult Supermarkten B.V, het moederconcern van supermarkt Bas van der Heijden, de mogelijkheden tot uitbreiding maximaal benut. Behalve uitbreiding van de ruimte heeft NSI in de herontwikkeling ingezet op het verhogen van de aantrekkelijkheid en de toegankelijkheid van het winkelcentrum. NSI heeft de herontwikkeling gerealiseerd terwijl het winkelproces minimaal werd verstoord.

Hans van der Elst van Detailconsult Supermarkten licht toe; “Het succes van een supermarkt zit in belangrijke mate in de locatie.  Daarom was het belangrijk om de groeimogelijkheden te kunnen realiseren op de bestaande locatie. Wij zijn er trots op dat we door een goede samenwerking met alle partijen in korte tijd een prachtig vernieuwde winkel aan onze klanten kunnen aanbieden.”

De vernieuwde huurovereenkomst, welke initieel liep tot eind 2012, is verlengd tot en met 2022. 



Reacties


Laatste nieuws