Stem NU op de meest invloedrijke beslisser van 2012!

Vastgoedjournaal publiceert binnenkort voor de derde keer de ranglijst van 100 meest invloedrijke beslissers in de Nederlandse vastgoedsector. Wie zijn volgens u de meest invloedrijke mannen en of vrouwen? Breng uw stem uit op maximaal 5 beslissers waarvan u denkt dat zij het meest in de melk te brokkelen hebben. 

Anders dan de lijstjes van andere vastgoeduitgaven is de rangorde in de VJ Top 100 Beslissers niet gebaseerd op de grootte van de omzet, marktaandeel, projectenpijplijn of de omvang van de beleggings- en ontwikkelportefeuille. Lezers en abonnees van Vastgoedjournaal kunnen zelf via stemming aanwijzen wie zij als meest invloedrijk in de Nederlandse vastgoedsector beschouwen. 

Om u te helpen bij het maken van een goede keuze heeft de redactie van Vastgoedjournaal de eerste voorselectie gemaakt. Die 100 beslissers ( in willekeurige volgorde) zijn te vinden onder de bedrijfsnaam (alfabetisch) waarvoor zij werken. Pas na afloop van de stemmingsperiode wordt de definitieve volgorde gepubliceerd.

Klik hier om uw stem uit te brengen!

Reacties