Samenwerking tussen Beleggingspanden.nl met Vastgoedvergelijker uitgebreid

De samenwerking tussen Vastgoedvergelijker en Beleggingspanden.nl  is uitgebreid met de samenwerking op de website www.vastgoedfonds.nl. Daarop zullen alle nieuwe niet-beursgenoteerde vastgoedemissies worden getoond.

De focus van beide sites/bedrijven blijft hetzelfde waarbij Beleggingspanden.nl zich enkel blijft focussen op de directe vastgoedbeleggingen en Vastgoedvergelijker zich enkel richt op de (niet-genoteerde) vastgoedfondsen voor particuliere beleggers. Om over en weer te kunnen informeren over de mogelijkheden van fondsen - en andersom om relaties van Vastgoedvergelijker te informeren over directe vastgoedbeleggingen – is de site www.vastgoedfonds.nl in het leven geroepen.

Beleggingspanden.nl, het oudste en de grootste portal voor directe vastgoedbeleggingen, brengt vraag en aanbod van directe vastgoedbeleggingen bij elkaar en heeft een bereik van ruim 21.000 vast ingeschreven vastgoedbeleggers. Vastgoedvergelijker.nl is de expert op het gebied van vastgoedfondsen en heeft een bereik van 60.000 particuliere beleggers die maandelijks het gratis Vastgoedvergelijker E-magazine ontvangen.  

Reacties