Troostwijk Taxaties breidt uit met Sander Dronkers als manager Waardebepalingen

Troostwijk Taxaties heeft recentelijk besloten, haar activiteiten in het waarderen van gehele portefeuilles in opdracht van assurantiemakelaars en verzekeraars, te gaan uitbreiden. Reden voor dit besluit is een toenemende vraag naar Waardebepalingen in een markt met een relatief beperkt aantal aanbieders.

Sander Dronkers (voormalig directeur HDS) treedt per heden in dienst bij Troostwijk om aan deze ambitie verder invulling te geven. Directeur Troostwijk Groep Wiebe Westerhof: “ Deze vorm van taxeren past prima in het productenpallet van Troostwijk. Wij doen dit nu nog in bescheiden mate, maar willen dit verder ontwikkelen waarbij wij de specialistische kennis van onze taxateurs koppelen aan een efficiënt proces dat goed aansluit op de opdrachtgever. Daarbij maken wij dankbaar gebruik van de kennis die Sander op dit gebied heeft ontwikkeld”.

Sander Dronkers: “Het is een uitdaging om de ervaring die ik juist in dit segment heb opgedaan over te brengen naar Troostwijk dat taxaties als haar core business ziet. Op vakinhoudelijk gebied beschikt Troostwijk over uitermate ervaren taxateurs, dus mijn toegevoegde waarde ligt met name in het contact met nieuwe opdrachtgevers en de procesmatige gang van zaken rondom deze vorm van taxaties."

Reacties