AZL huurt circa 662 m2 van CBRE GI in Utrecht

Pensioenmanager AZL N.V. en CBRE Global Investors (NL) B.V. hebben met ingang van 1 september 2012 een langjarige huurovereenkomst gesloten voor circa 662 m² kantoorruimte en 20 parkeerplaatsen aan de Daltonlaan 600 te Utrecht.

AZL heeft ruim 40 jaar ervaring met pensioenbeheer en heeft uitgebreide expertise opgebouwd op het gebied van advies en pensioenadministratie. AZL vormt al jaren een baken van stabiliteit voor pensioenfondsen; sinds 2007 als Centre of Excellence binnen de ING Groep. AZL adviseert pensioenfondsbesturen over wetgeving, actuariële zaken en communicatie. De pensioenadministratie vormt de basis van AZL´s dienstverlening. Het hoofdkantoor van AZL is in Heerlen gevestigd.

De Daltonlaan 600 maakt deel uit van het kantorenpark Archiparc in Rijnsweerd en is een belegging van het CBRE Dutch Office Fund. In het kantoorgebouw is nog 1.830 m2 kantoorruimte beschikbaar voor verhuur.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. bracht namens verhuurder de transactie tot stand, collegiaal met Jones Lang LaSalle en DTZ Zadelhoff Utrecht.



Reacties


Laatste nieuws