DWIRE op zoek naar nominaties voor de Vastgoedvrouw 2012

Het vrouwennetwerk in het vastgoed Dutch Women in Real Estate (DWIRE) vraagt de vastgoedsector om kandidaten voor te dragen die voor de Award van de Vastgoedvrouw 2012 kunnen worden genomineerd. Zowel mannen als vrouwen kunnen een kandidate aanmelden bij DWIRE.

Voor de 6e achtereenvolgende keer organiseert DWIRE de verkiezing Vastgoedvrouw van het jaar. Tijdens de najaarsbijeenkomst van DWIRE op 22 november 2012 zal de jury bekend maken wie de Award - Vastgoedvrouw 2012 - zal ontvangen.

Anders dan in voorgaande jaren, kunnen zowel dames als heren werkzaam in het (commercieel) vastgoed een kandidate voordragen die een belangrijke, opvallende, bijzondere of creatieve bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse Vastgoedmarkt en minimaal één jaar werkzaam is in het vastgoed. Nominaties kunnen tussen 14 augustus en 14 september 2012 kenbaar worden gemaakt via het algemene nominatieformulier op de homepage van de website www.dwire.nl . Daar is ook het reglement voor de verkiezing te vinden. 

Een vakkundige jury, bestaande uit Caroline Kievit COO Corio Nederland B.V., Michelle Corbeau Sr. Ontwikkelingsmanager AM B.V., Corinne Schrauwen directeur en architect bij Abken Schrauwen architecten en Martine van Bergen Sr. Projectmanager bij de gemeente Haarlemmermeer, zal eind september uit de inzendingen een shortlist van drie nominaties selecteren. Tussen 1 en 19 oktober 2012 kunnen vervolgens zowel DWIRE-leden als niet-leden werkzaam in het vastgoed, hun stem uitbrengen op de genomineerde finalisten. 



Reacties


Laatste nieuws