Vastned heeft nieuwe landenmanager Frankrijk

Het beursgenoteerde winkelfonds Vastned heeft Thierry Fourez benoemd tot nieuwe landenmanager Frankrijk. Fourez gaat begin september aan de slag bij Vastned.

Taco de Groot, Chief Executive Officer van Vastned: “Wij heten Thierry van harte welkom als nieuwe landenmanager Frankrijk, een van onze belangrijkste markten. Door zijn directe ervaring als echte retail- en vastgoedspecialist, opgedaan bij toonaangevende winkelmerken, zullen wij de behoeften van retailers nog beter kunnen begrijpen en nog nauwer met onze huurders kunnen samenwerken. Ik waardeer speciaal zijn hands-on stijl van leiderschap, die in de huidige markt van groot belang is.”

Thierry Fourez: “Ik verheug me er bijzonder op samen te werken met de directie en de landenteams van Vastned. De Franse markt biedt veel perspectief voor Vastned om voort te bouwen op haar reputatie als een echte vastgoedpartner voor toonaangevende retailers.”

Fourez heeft in zowel de vastgoed- als retailsector gewerkt in een reeks verschillende rollen. In retail heeft hij ervaring opgedaan bij wereldwijd opererende retailers. Tussen 1990 en 2003 werkte de heer Fourez voor de toonaangevende internationale restaurantketen McDonald’s, zowel in Frankrijk als in Spanje, meest recent als Development Director ZuidEuropa, waarbij hij onder andere verantwoordelijk was voor restaurantopeningen. Zijn laatste betrekking was als Vice President Store Development EMEA (Vastgoed, Bouw, Onderhoud) bij koffieketen Starbucks, waar hij de expansiestrategie uitvoerde in deze regio’s en hij verantwoordelijk was voor portefeuillemanagement. Daarvoor werkte hij aan de acquisitiekant van de Franse vastgoed- en ontwikkelingsmaatschappij Groupe Frey en in verschillende vastgoedadviesrollen.

Mr Fourez is afgestudeerd in de economie aan de DUT Techniques de Commercialisation. 



Reacties


Laatste nieuws