Verwey Vastgoed breidt uit en zoekt nieuwe medewerkers

Het onafhankelijke vastgoedbedrijf Verwey Vastgoed BV met vestigingen in Rotterdam en Heerlen ziet haar activiteiten als vastgoed dienstverlener sterk groeien. Om die reden zoekt Verwey Vastgoed twee nieuwe medewerkers in de regio Rotterdam: een vastgoedmanager Kantorenteam BOG en een financieel manager Vastgoedmanagement.

Naast het vastgoedmanagement voor woningen, winkels en kantoren, in opdracht van zowel diverse particuliere en institutionele beleggers als gemeentes, heeft Verwey Vastgoed een actieve beheerportefeuille voor Verenigingen van Eigenaars, waarvoor zij als professioneel bestuurder/administrateur optreden. Daarnaast heeft Verwey Vastgoed nog een tweetal andere activiteiten:

-Verwey Vastgoed Advies en Detachering levert frequent gespecialiseerde mensen voor tijdelijke (vastgoed) opdrachten.
- Verwey Assurantiën voor verzekeren en andere financiële dienstverlening.

Op dit moment werken er circa 90 mensen bij Verwey Vastgoed.

De beide vacatures zijn te vinden op www.vastgoedvacaturebank.nl van Vastgoedjournaal. Deze Vastgoedvacaturebank is dankzij het grote bereik van Vastgoedjournaal inmiddels uitgegroeid tot een niet te missen kanaal voor iedereen die een functie zoekt in de vastgoedsector. Ook werkgevers kunnen profiteren van onze databank aan recente cv’s en functieprofielen van vastgoedprofessionals die zich beschikbaar hebben gesteld voor nieuwe uitdagingen.

Voor meer informatie, stuur een mail naar paul@vastgoedjournaal.nl .



Reacties


Laatste nieuws