Union verhuurt 1195 m² aan de Parnassusweg 821 te Amsterdam aan The Office Operators

The Office Operators Holding B.V. (TOO) heeft 1.195 m² kantoorruimte op de 9e verdieping van UN Studio, Parnassusweg 821 te Amsterdam gehuurd. The Office Operators is gespecialiseerd in slimme, flexibele kantoorruimte en inspirerende kantooroplossingen.

Een belangrijk deel van de aangehuurde ruimte is reeds ingevuld door een van de grotere klanten van TOO. Zij hebben gekozen voor het Totally Outsourced Office-product, waarbij TOO de gehele invulling van het kantoorconcept voor haar rekening neemt, vanzelfsprekend met optimale flexibiliteit voor de klant. Een ander voorbeeld van het innovatieve karakter van TOO is de recent geïntroduceerde ’Box Office’, een glazen kubus die in open kantoorruimtes kan worden geplaatst en die voorzien is van uiteenlopende faciliteiten zoals snel internet, presentatiefaciliteiten, vloerverwarming, airconditioning en bijvoorbeeld een espresso-apparaat en een koelkast.

Jones Lang LaSalle BV heeft de transactie bewerkstelligd namens de verhuurder Union Investment Real Estate GmbH en Mahler 4. Mahler4 is het consortium van G&S Vastgoed, ASR Vastgoed en ING Vastgoed. Jones Lang LaSalle, Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten, DTZ Zadelhoff en Savills B.V. hebben de Parnassusweg 821 in Amsterdam collegiaal in de verhuur.

Reacties