ASR roept Fris uit tot beste vastgoedbeheerder 2011

Belegger ASR Vastgoed Vermogensbeheer heeft Fris Vastgoed Management uitgeroepen tot beste woningbeheerder van 2011. Van de 11 vastgoedbeheerders werd zij als beste beoordeeld op technische, commerciële en administratieve onderdelen.

Marc Poelmann, algemeen directeur Fris Vastgoed Management, ziet de uitverkiezing als grote waardering voor de klantgerichte aanpak die Fris de afgelopen jaren heeft ingezet en is blij met de decennialange relatie die Fris met ASR Vastgoed Vermogensbeheer heeft. “We zaten er jaren tegenaan, maar dat dit nu ook bekroond wordt met een eerste plek is natuurlijk fantastisch. We zullen er ook alles aan doen om deze eerste plek te behouden. Sociale media, waaronder www.facebook.com/huurwoningenamsterdam, zullen daarin een belangrijke rol vervullen.”

Onno Hoff, Managing Director Woningen van ASR Vastgoed Vermogensbeheer, zegt hierover: ‘Wij hechten veel waarde aan de contacten met de beheerder omdat de beheerder het visitekaartje van ASR Vastgoed Vermogensbeheer is. De werkzaamheden van de beheerder dragen in hoge mate bij aan de waardering van een huurder voor zijn woning en indirect dus voor ASR Vastgoed Vermogensbeheer.”

Fris Vastgoed Management beheert in de Amsterdamse regio nu circa 4.500 woningen. Naast woningbeheer voert de Fris Groep tevens het commercieel, technisch en administratief beheer van circa 1 miljoen m2 aan commercieel vastgoed. Daarnaast is zij gespecialiseerd in woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, assurantiën en consultancy.

Reacties