Winkelcentrum Sleeuwijk krijgt 7000 m2 extra winkels

Het centrumplan van Sleeuwijk krijgt steeds meer vorm. De herontwikkeling van het winkelcentrum wordt binnenkort voorzien van 7.000 vierkante meter gloednieuwe     winkelruimte.   Daarover  hebben  Ontwikkelingscombinatie De Nieuwe S (bestaande uit Van Wijnen-dochter Bimo Bouw B.V. en woningcorporatie Woonlinie) overeenstemming bereikt met de ondernemers.

Het aannemingscontract met  Peter van Ballegooijen, één van de belangrijkste ondernemers in het nieuwe centrumplan met onder meer een Albert Heijn-vestiging, werd op 7 juni  getekend op de PROVADA 2012. Deze aannemingsovereenkomst omvat de helft van het totale winkeloppervlak. Onder meer de Albert Heijn zal zich hier gaan vestigen. Het ontwerp van het complete complex is van de hand van Groosman Partners architecten.

De Nieuwe S in Sleeuwijk bestaat uit de herontwikkeling van een winkelcentrum dat in totaal7.000 vierkante meterwinkelruimte telt, 76 appartementen en 100 grondgebonden woningen. Bimo Bouw is samen met Woonlinie opdrachtgever.

 Reacties


Laatste nieuws