Vastgoedklanten kunnen elektrisch vervoer opladen met laadpalen van MAIN Energie

In het kader van haar doelstellingen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft MAIN Energie een nieuw concept ontwikkeld voor haar vastgoedklanten. Vastgoedondernemingen die energie afnemen van MAIN Energie krijgen de mogelijkheid om laadpalen te installeren. Dat maakt MAIN Energie vandaag vanaf de Provada bekend.

De vandaalbestendige laadpalen die MAIN Energie levert, zijn voorzien van een standaardstekker van 16 ampère. Bezitters van elektrische auto’s en fietsen kunnen gebruikmaken van de laadpalen die op de parkeerplaatsen van panden worden geplaatst.

MAIN Energie is een Nederlands onafhankelijk energiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de levering en het beheer van energie voor de vastgoedmarkt. Het bedrijf biedt een brede dienstverlening voor vastgoedondernemers en neemt alle administratie uit handen. Klanten van MAIN Energie krijgen een persoonlijke Key-accountmanager toegewezen, die snel en gemakkelijk te bereiken is voor energie- en bespaaradvies. Het bedrijf biedt een totaalproduct waarmee de afnemer zijn facturering geheel naar wens kan laten inrichten. Door grootschalige en efficiënte inkoop is MAIN Energie in staat 100 % groene energie tegen scherpe tarieven aan te bieden. Het risico van dalend energieverbruik, door bijvoorbeeld onverwachte leegstand van een pand, kan worden opgevangen zonder dat dit extra kosten meebrengt voor de klant. Kortom, klanten van MAIN Energie hebben geen omkijken meer naar de levering en het beheer van energie.

Wilt u meer informatie over het verduurzamen van uw vervoer en de voorwaarden van de MAIN Energie-laadpaal? Dan kunt u terecht op de PROVADA-stand van MAIN Energie: 9-39. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen via 020 – 665 32 67 of bezoek onze website: www.mainenergie.nl/vastgoed.

Reacties