Nieuwe mensen voor Investment Management Team van OVG Real Estate

Het Investment Management Team van OVG Real Estate is versterkt met Just Pereboom als Director Capital Markets en Boudewijn Ruitenburg als Director Special Situations. Het Investment Management Team van OVG richt zich op het creëren van onroerend goed fondsen en joint-ventures.

Just Pereboom  treedt per juli in dienst bij OVG Real Estate als Director Capital Markets. Pereboom is Director Treasury Europe & Capital Markets bij Prologis Inc. Hij is een internationale Real Estate Finance professional die de afgelopen 8 jaar werkzaam is geweest in Nederland en Zuid Korea in diverse Fund Management en Capital Markets posities. Pereboom wordt verantwoordelijk voor het structureren en plaatsen van onroerend goed fondsen.   

Boudewijn Ruitenburg is per 1 juni benoemd tot Director Special Situations. Ruitenburg is sinds 2007 in dienst bij OVG, recent als Commercieel Manager bij OVG International. Eerder was hij werkzaam bij Unibail Rodamco, Rodamco Nederland en Amvest. In zijn nieuwe rol zal hij zich richten op het verwerven van grotere herstructurerings- en herontwikkelingsportefeuilles.

Chief Investment Officer Jeppe de Boer: “De aanstellingen van Boudewijn en Just zijn belangrijke stappen bij het uitbouwen van onze Investments Business. Just brengt een schat aan expertise op het gebied van real estate fund management. Boudewijn komt uit onze bestaande groep van voortreffelijke onroerend goed professionals en beschikt over ruime ervaring met bijzondere onroerend goed situaties zoals herontwikkelingen, liquidaties en herfinancieringen.”

 

 

Reacties