Regus start in Laren met nieuw concept gericht op lokale gemeenschap

Een nieuw Regus business centre in Laren, Noord-Holland, biedt gemeenschappelijke werkplekken in het hart van de lokale gemeenschap. De wereldwijde aanbieder van werkplekken introduceert een business centre dat niet alleen ruimte biedt aan een Regus business lounge, werkplekken en vergaderruimten, maar ook aan een restaurant, sportzaal, café en een computerwinkel.

De introductie van het centre in Laren vormt een antwoord op de groeiende trend van mobiel werken en werken op een derde werkplek. Uit recent onderzoek van Regus blijkt dat bijna zeven van de tien mensen (67%) meer onderweg werken dan vroeger. Ze werken nu niet meer op een vast kantoor, maar ook onderweg en vanuit huis waarbij productiviteit steeds belangrijker wordt dan het aantal uren op kantoor.

Eduard Schaepman, algemeen directeur Regus Nederland, zegt hierover: “De lancering van dit nieuwe Regus centre in Laren geeft een nieuwe dimensie aan werken op de derde werkplek. Hier ontstaat een hub waar mensen werk en andere activiteiten kunnen samenbrengen: een vergadering voorbereiden, netwerken, een collega of buurman ontmoeten, koffie drinken, heerlijk eten, of een IT-probleem laten oplossen. Werk en privé lopen steeds meer door elkaar en deze plek zorgt ervoor dat dit op een leuke, maar ook productieve manier gecombineerd kan worden.”

Het Regus business centre is gevestigd in het hart van het populaire en welvarende dorp Laren en biedt uitzicht op de markt. Tot de faciliteiten behoren een business lounge waar mensen gebruik kunnen maken van bureauruimte, Wi-Fi en printvoorzieningen. Er zijn ook (privé-)kantoren, vergaderruimten en een ruimte voor videoconferenties die flexibel te huur zijn.

Het centre wordt op 7 juni 2012 feestelijk geopend. Burgemeester van Laren, Elbert Roest, verricht om 17.00 uur de officiële opening van het business centre dat ligt aan Plein 1945 te Laren. 



Reacties


Laatste nieuws