STARCK realiseert nieuwbouwwoningproject ‘Mijn Plek’ in Groningen

In juni start de bouw van het nieuwbouwproject ‘Mijn Plek’ in de Oosterparkwijk in Groningen. Het project wordt gerealiseerd door Plegt-Vos Noord,  in opdracht van woning- corporatie Nijestee en is in verkoop bij STARCK Wonen, onderdeel van STARCK in vastgoed.

Het project omvast 22 woningen, bestaande uit een appartementencomplex van 14 huurappartementen met 2 bijbehorende gemeenschappelijke ruimten en 8 eengezinswoningen. Het appartementencomplex is in zijn totaliteit verhuurd aan Stichting Giga, een woonvoorziening voor jonge mensen met een stoornis in het Autisme Spectrum. Met de bouw van dit complex is eind 2011 begonnen.

Daarnaast worden er acht grondgebonden woningen gerealiseerd. Architect is Wicher van der Wal van Wal Architectenbureau uit Groningen. De woningen variëren in oppervlakte van 138 tot en met 150m² en zijn minimaal voorzien van drie slaapkamers, een ruime tuin en een berging. Een uitbouw en een dakterras behoren o.a. tot de mogelijkheden. De prijzen zijn vanaf €248.00,- v.o.n. Inmiddels zijn 3 van de 8 woningen verkocht.

Meer hierover is te lezen op www.starckinvastgoed.nl .



Reacties


Laatste nieuws