Vanavond het Vastgoedcafé Groningen op vrijdag 15 juni. Gratis entree!

Vrijdagavond 15 juni aanstaande start om 17.30 uur voor de eerste keer het Vastgoedcafé Groningen in café Het Heerenhuis. Dit in samenwerking met  de studievereniging Villa ’96 van de studie Vastgoed & Makelaardij van de Hanzehogeschool Groningen. De Vastgoedcafés zijn door de grote opkomst inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste netwerkevenementen voor de vastgoedsector. Geef u nu gratis op!

Vastgoedjournaal.nl heeft eerder vijftien Vastgoedcafés georganiseerd zoals in Rotterdam, Arnhem, Utrecht, Amsterdam en Scheveningen. Hoewel wij deze netwerkevenementen tot nu toe tegen kostprijs hebben georganiseerd is besloten om de bezoekers nog meer gemak te bieden. Voortaan hoeft er geen kaartje vooraf te worden gekocht en kunnen de vastgoedcafés gratis worden bezocht zodat u kunt netwerken met uw vakgenoten en opdrachtgevers. Echter: u dient zich wél vooraf aan te melden via paul@vastgoedjournaal.nl zodat we weten hoeveel gasten er komen.

Aangezien de toegang voor deze gelegenheid gratis is dient u wel uw eigen consumpties af te rekenen aan de horeca-uitbater. Door invoering van dit eerlijke systeem bepaalt iedereen zijn eigen uitgaven. Wij blijven als sponsor optreden door bekendheid te geven aan deze netwerkevenementen. Tevens zullen er hapjes zijn die door de horeca-uitbater gratis aan de bezoekers zullen worden aangeboden.

Meld u dus nu geheel gratis aan en kom allen naar café Het Heerenhuis op 15 juni tussen 17.30-20.00 uur. De deuren sluiten bij het maximum van 150 personen.

Adres:
Spilsluizen 9
9712 NR  Groningen

Aanmelden?

Stuur een mail paul@vastgoedjournaal.nl met als onderwerp Vastgoedcafé Groningen. Graag ook met hoeveel personen u wenst te komen.

In samenwerking met:




Reeds aangemelde partijen:

Accare (vastgoed)
Bedrijspand.com
Camelot Beheer BV
Credion 
Hanzehogeschool Groningen
HELD3R Makelaars
Holland Realty Partners
IBB makelaars
INNAX Energiemanagement b.v.
JOG - Jong Onroerend goed Groningen
Lentis Vastgoed
Mikmak Vastgoed Management B.V.
NESK
NVS - Noordelijke Vastgoed Sociëteit
Pastoor Vastgoed,
Progresco
RBPM S.A.
RTC Adviesbureau 
Technische Universiteit Delft
Trip Advocaten
Valstar Simonis
Vastgoed Groningen
Vastgoed-auctions.nl
Vastgoedjournaal.nl
Vastgoedvergelijker.nl
Villa '96
Wold & Waard
Yourpace

 



Reacties


Laatste nieuws