Verwey Vastgoed ISAE 3402 Type II gecertificeerd

Als onderdeel van de professionalisering van de dienstverlening besteedt Verwey Vastgoed al jaren permanent aandacht aan het certificeren van processen. Na eerst gecertificeerd te zijn volgens SAS 70 Type I en Type II, heeft Verwey Vastgoed BV nu ook een gecertificeerd ISAE 3402 Type II rapport behaald.

Met deze ISAE 3402 certificering geeft de externe accountant haar oordeel over het consistent en betrouwbaar uitvoeren van de vastgelegde bedrijfsprocessen van Verwey Vastgoed. Dit gebeurt door middel van audits met betrekking tot de volledigheid en het naleven van de beheersdoelstellingen en beheersmaatregelen die zijn opgesteld op basis van de bedrijfsprocessen en de risicoanalyse van Verwey Vastgoed. Het gaat dan met name over die processen die direct of indirect gevolgen kunnen hebben voor de financiële processen en/of resultaten van de opdrachtgevers.

Verwey Vastgoed is één van de eerste vastgoedbeheerders in Nederland die deze mijlpaal, zowel Type I als Type II van ISAE 3402, succesvol behaald heeft.

Verwey Vastgoed is actief in het hele segment van het vastgoedmanagement en beheert in opdracht van diverse gerenommeerde Vastgoedbeleggers, Assetmanagement organisaties en Gemeentes kantoren, bedrijfshallen, winkels, woningen en VvE's. Bij Verwey Vastgoed werken 85 medewerkers.

Reacties