Nieuw bedrijf Reinburg voor vastgoedbeleggingsadvies opgericht

Sinds kort is een nieuwe organisatie actief op het gebied van advies en (project)begeleiding voor vastgoedbeleggingen, onder de naam Reinburg. De initiatiefnemers Jules van Stekelenburg (directeur, foto rechts) en Alexander Janssen hebben gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring en expertise op dit terrein.

Vanuit de vestiging in Eindhoven opereert Reinburg landelijk, maar met de focus op Zuid Nederland, is het de eerste in zijn soort in die regio, aldus de beide initiatiefnemers. Het onderscheidend vermogen bestaat uit de persoonlijke, individuele benadering en ondersteuning van beleggers in vastgoed.

De expertise omhelst kennis van de vastgoedmarkt, brede ervaring met financiering c.q. relevante processen en vergaand begrip voor de bijzondere positie van vastgoedbeleggers. Die vergt volgens directeur Jules van Stekelenburg en Alexander Janssen van Reinburg een individuele benadering en onafhankelijke marktpositie. Alles draait om maatwerk: zowel voor organisaties als particulieren.

Alexander Janssen (foto links): “De markt voor beleggingen in commercieel vastgoed is vorig jaar weliswaar gekrompen, maar het rendement op relevante investeringen is in verhouding gestegen. Ten opzichte van en in combinatie met bijvoorbeeld aandelen, biedt beleggen in vastgoed ook risicospreiding. Met name de kantorenmarkt heeft het zwaar te verduren door de onbalans in vraag en aanbod. Maar er zijn daarnaast alternatieven waarbij locatie en toekomstplannen garant staan voor een gezond rendement.”

Directeur Jules van Stekelenburg beschouwt, als vastgoedman in hart en nieren, zeggenschap en blijvende betrokkenheid van beleggers in vastgoed als een belangrijk voordeel. Het gaat om binding met een locatie, een omgeving en met eigendom. Hij zoekt, zoals hij zegt: “…altijd naar de ideale match tussen cliënt en object. Dat vergroot de haalbaarheid en creëert balans tussen behoefte en gestelde doelen. Het is de basis van maatwerk in onze dienstverlening, het overstijgt daarmee het financiële aspect van een transactie. En het onderscheidt Reinburg van anderen.”

 Reacties


Laatste nieuws