Bca viert jubileum met unieke try-before-you-buy actie: €10 per uur voor inhuren specialist

Het bouwkundig en civieltechnisch bureau Bca uit Dordrecht bestaat 10 jaar en viert dit met een bijzondere jubileumactie voor de vastgoedsector met een try-before-you-buy actie. Bij deze speciale actie, die symbolisch al op 10 mei van start is gegaan, kan een opdrachtgever één specialist inhuren voor € 10,00 per uur gedurende 10 dagen. Zo kan men als het ware een specialist van Bca eerst ‘uitproberen’. 

Bca ondersteunt al tien jaar bouwkundige en civieltechnische projecten met de beste vakmensen. Peter Gerlach, algemeen directeur, is bijzonder trots op dit heuglijke feit en stelt: “De arbeidsmarkt is de laatste jaren sterk veranderd en het draait steeds meer om flexibel personeelsbeleid. Hier spelen we succesvol op in door creatieve en vernieuwende oplossingen te bedenken voor capaciteitsknelpunten. Dat komt erop neer dat wij bouwkundige en civieltechnische projecten met de beste vakspecialisten ondersteunen. Zij kennen de markt als geen ander, zijn flexibel inzetbaar en daardoor van groot belang voor onze opdrachtgevers”.

Try-before-you-buy

In het kader van het 10-jarig bestaan heeft bca deze unieke try-befor-you-buy actie bedacht voor potentiële opdrachtgevers. Gerlach verduidelijkt: “Soms merken we bij potentiële opdrachtgevers terughoudendheid in het aantrekken van mensen van buitenaf. Wij willen aantonen dat dit voor een bedrijf heel veel voordelen kan hebben, zeker aangezien het hele voortraject door ons wordt gerealiseerd zodat we de juiste persoon op de juiste plek kunnen plaatsen. En met het ‘uitproberen’ van een specialist kan een opdrachtgever heel voordelig ondervinden wat wij voor hen kunnen betekenen. Voorproeven zonder risico. Met als eindresultaat een specialist die wellicht veel langer blijft dan die 10 dagen. Daar ben ik eigenlijk wel van overtuigd.”

Bca zal tijdens de Provada, dé beurs voor bouwbedrijven, ontwikkelaars en vastgoedbedrijven, op 5 tot en met 7 juni vertegenwoordigd zijn in de Holland Hal stand 1120. Tijdens de beurs kunnen opdrachtgevers gelijk instappen in de try-before-you-buy actie. 

Meer informatie is ook hier te vinden: www.bca-advies.nl

Reacties