Voor alle abonnees: De transactiedatabase met meer dan 11.000 transacties staat nu online. Zie de knop linksonder

Vanaf 12.00 uur vandaag is de grote transactiedatabase voor alle abonnees geheel online toegankelijk en doorzoekbaar. De al eerder aangekondigde database telt ruim 11.000 gebruikerstransacties – waaronder huur en koop voor eigen gebruik – over de jaren 2010, 2011 en de deals tot nu toe dit jaar. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen en enkele zoekopdrachten uit te voeren om zelf het gemak en souplesse van de nieuwe VJ Gebruikersdatabase te ervaren.

Onderscheidend met andere vergelijkbare databases met gebruikerstransacties zijn de uitgebreide zoekmogelijkheden. Zo kan snel gezocht worden op naam (of deel van de naam) van betrokken vastgoedadviseurs bij de transacties. In een oogwenk kunt u van een willekeurige gemeente zien welke vastgoedadviseurs de meeste transacties voor hun rekening hebben genomen. Na het invoeren van een zoekopdracht verschijnt direct het resultatenscherm met de gevonden items. Alle resultaten zijn per regel aanklikbaar waarna meer gegevens worden getoond zoals de locatie en afbeelding van het gebouw via Google Maps en Street View.

Via een binnenkort beschikbare extra functie zijn de weergegeven resultaten te downloaden in een afzonderlijke Excel-file voor makkelijke en naadloze integratie in de eigen werkomgeving.

Bijzonder is dat marktpartijen hun commentaar kwijt kunnen in een commentaarveld bij elke transactie. Heeft u twijfels over de juistheid en/of volledigheid van de transactie? Plaats dan uw opmerkingen in het reactieveld. Ons researchteam zal alle binnengekomen commentaren verwerken. Overig commentaar op ons nieuwe initiatief kunt u altijd kwijt op research@vastgoedjournaal.nl .

Door de regelmatige aanvoer van nieuwe gebruikerstransacties zal de database steeds worden aangevuld. Zo hebben de afgelopen maand circa 25 marktpartijen in totaal nog eens 1500 nieuwe gebruikerstransacties aangeleverd die door het researchteam van Vastgoedjournaal zullen worden gecontroleerd en toegevoegd aan de database. Overigens: u kunt ten alle tijden zelf ook transacties melden via het invulscherm op onze site – klik HIER – of via Excel aanleveren op research@vastgoedjournaal.nl .

Het team van Vastgoedjournaal

Reacties