Goed idee om leegstand aan te pakken? Doe dan mee met competitie van ABN Amro en NSI

Wie een goed idee heeft om een leegstaand kantoorpand te herontwikkelen, die kan tot 25 mei 2012 meedoen aan een opvallende Redevelopment competitie die ABN Amro Real Estate Finance in samenwerking met beursfonds NSI heeft opgezet. De winnaar kan zijn idee tot herontwikkeling daadwerkelijk tot uitvoering brengen.

Er is al veel gesproken over de huidige leegstand in de Nederlandse kantorenmarkt. ABN AMRO Real Estate Finance onderkent deze ontwikkeling ook, maar ziet tegelijkertijd kansen voor herontwikkeling of herbestemming. Een goede invulling hiervan draagt bij aan een duurzame oplossing voor een actueel maatschappelijk issue. Dit juichen wij uiteraard toe. Wij gaan echter verder dan alleen praten en proberen ook daadwerkelijk iets in beweging te zetten. Een podium creëren voor goede ideeën en deze helpen tot uitvoering te brengen. Denkkracht omzetten in daadkracht. 

Redevelopment competitie

In dit kader hebben wij in samenwerking met vastgoedbelegger NSI een competitie opgezet, waarbij we marktpartijen vragen hun ideeën voor te leggen. De drie winnaars van deze wedstrijd helpen wij met het maken van een haalbare case, zodat het plan ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden. De beste ideeën worden geselecteerd in overleg met een vakjury bestaande uit:

  • prof. ir. Hans de Jonge, Voorzitter Stuurgroep aanpak leegstand kantoren
  • drs. Nicole Maarsen MRE, Voorzitter Commissie Commercieel Vastgoed, Neprom
  • mr. Cees Busscher, Managing Director Netherlands, NSI
  • Robert van Deelen, Managing Director, ABN AMRO Real Estate Finance

Op 7 juni 2012 tijdens de PROVADA maken wij bekend wie de drie beste ideeën van Nederland zijn.

Meedoen kan op twee manieren

1. Inschrijven met een plan voor de redevelopment van een willekeurig leegstaand kantoorpand (in overleg met de eigenaar).

2. Inschrijven met een plan voor de redevelopment van het pand van NSI op Uraniumweg 23 in Amersfoort.

Inschrijven

De inschrijving start op 19 april 2012 en loopt t/m 25 mei 2012. Meer informatie is te vinden op www.abnamro.nl/realestate



Reacties


Laatste nieuws