DGBC en bbn adviseurs starten met nieuwe benchmark duurzaamheid en energieverbruik

Aanstaande donderdag 19 april lanceren de Dutch Green Building Council (DGBC) en bbn adviseurs een nieuwe benchmark voor duurzaamheid en energieverbruik op de beurs Building Holland in de RAI in Amsterdam. De benchmark is bedoeld voor alle categorieën vastgoedeigenaren en gebruikers, zoals beleggers, bedrijven, gemeenten en instellingen.

Daarnaast zullen de eerste deelnemers aan deze nieuwe benchmark bekend worden gemaakt. De nieuwe DGBC-Benchmark is het resultaat van een bundeling van de initiatieven van DGBC en bbn adviseurs (Vastgoedmaps). De benchmark zal door de deelnemers interactief gebruikt worden om vastgoed te ijken en vergelijken.

De benchmark start met de registratie van kantoren. Later zullen hier andere functies aan toegevoegd worden. Deelnemers aan de benchmark kunnen kosteloos toegang krijgen tot de benchmark via het interactieve dashboard van Vastgoedmaps. DGBC verschaft toegang tot de benchmark via haar website en zal de benchmark als module toevoegen aan de in maart geïntroduceerde DGBC-Toolkit. De DGBC-Benchmark is onafhankelijk en de administratie zal door DGBC worden gevoerd. Reacties


Laatste nieuws