Janssen de Jong gaat woningen online verkopen

Vastgoed-Auctions.nl gaat ook in opdracht van Janssen de Jong Projectontwikkeling online woningen verkopen. Het gaat om diverse woningen in nieuwbouwprojecten en enkele bestaande woningen. Daarmee laat ook Janssen de Jong Projectontwikkeling zien nieuwe middelen niet te schuwen om de uitdagingen in de huidige woningmarkt het hoofd te kunnen bieden.

De huidige woningmarkt vraagt om nieuwe verkoopmethoden om de afwachtende koper tot beslissen te brengen. De combinatie van een scherpe inzetprijs en de druk van het sluiten van de veiling kan deze twijfelende koper over de streep trekken, zo weet Ron Ruijs van Vastgoed-Auctions.nl.

Deze manier van verkoop maakt het mogelijk voor gegadigden om online kenbaar te maken wat zij bereid zijn voor een woning te betalen. Doordat de opdrachtgever zelf een ondergrens vaststelt, loopt men niet het risico op een te lage opbrengst. Door deze inzet of vanafprijs wordt een woning scherp in de markt gezet, waardoor er meer geïnteresseerden op een woning afkomen en eerdere geïnteresseerden opnieuw benaderd kunnen worden. De online verkoop vindt plaats in nauwe samenwerking met de verkopende makelaars. 

Reacties