Vastgoedjournaal start met Top 10 vastgoedadviseurs

Binnenkort start Vastgoedjournaal met de Top 10 vastgoedadviseurs in de verschillende regio’s van Nederland. Bij deze ranglijst zullen de 10 meest actieve vastgoedadviseurs opgesteld worden naar het aantal door hen bemiddelde vierkante meters verhuurd commercieel vastgoed.

Inmiddels wordt de laatste hand gelegd op de Top 10 ranglijsten voor de steden Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Arnhem , Zwolle en Groningen. Meer steden zullen nog volgen.

De Top 10 vastgoedadviseurs wordt samengesteld met behulp van de nieuwe databank met gebruikerstransacties van Vastgoedjournaal. De databank wordt gevoed door data uit openbare bronnen en door aanlevering van data door inmiddels circa twintig vastgoedadviseurs. De ranglijsten zullen worden geordend naar de bemiddelde vierkante meters per vastgoedsegment. Er is geen minimum metrage waardoor ook kleinere transacties meegeteld worden. Om een zo groot mogelijke landelijke dekking te creëren vragen wij alle vastgoedpartijen om de bij hen bekende vastgoedtransacties aan te leveren.

Als het veel transacties zijn die u in wenst te sturen kan dat ook in Excel en ze vervolgens mailen naar info@vastgoedjournaal.nl. Bij enkele transacties kunt u ook ons invuldveld gebruiken. KLIK HIER VOOR HET INVULVELD

Reacties