UPDATE: NSI haalt €25 mln op bij aandeelhouders

Het beursgenoteerde NSI wil voor €25 mln nieuwe aandelen uitgeven tegen een vaste prijs van €8,30 per stuk. Dat is circa 5% van het huidige geplaatste aandelenkapitaal. Twee grootaandeelhouders hebben al toegezegd hierop in te tekenen. Het geld wil NSI gebruiken voor een nieuw kantoorconcept en voor investeringen in winkelcentra.

UPDATE: Donderdagmiddag 12 april werd bekend dat NSI erin geslaagd is om 3,02 mln aandelen te plaatsen bij beleggers voor €8,30 per stuk.

Johan Buijs, CEO van NSI over de achtergrond van de aandelenemissie: “Deze aandelenuitgifte  is een belangrijke  volgende stap in het realiseren van onze doelstellingen gerelateerd aan het creatief en proactief managen van onze panden. De Rode Olifant geldt als voorbeeld van hoe wij geschikte kantoorpanden willen aanpassen aan de wensen van onze klanten. We houden hierbij rekening met  hoe  onze huurders zo  effectief  mogelijk gebruik kunnen maken van  kantoorruimte en  hoe bepaalde gemeenschappelijke faciliteiten gedeeld kunnen worden. Daarnaast zal de uitgifte ervoor zorgen dat wij kunnen investeren in  de  uitbreiding van  onze bestaande  winkelportefeuille.  Hier  is de grote uitbreiding van winkelcentrum Keizerslanden in Deventer een voorbeeld.”



Reacties


Laatste nieuws