Syntrus Achmea kiest de beste vastgoedmanager

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft een drietal vastgoedmanagers tot winnaars bestempeld. Het gaat om de vastgoedmanagers in de vastgoedsegmenten winkels, woningen en kantoren. De winnaars zijn gekozen op grond van de VastgoedMonitor die vastgoedmanagers jaarlijks beoordeelt op de door hun geleverde prestaties.

De beste vastgoedmanagers van 2011 volgens Syntrus Achmea zijn:

Winkels: Cushman & Wakefield

Woningen: Actys Wonen Arnhem

Kantoren: WPM Kantoormanagement

Reacties van de winnaars van 2011:
Hugo Ammerlaan, asset manager Cushman & Wakefield: “Het is fantastisch te zien dat onze waardering voor Syntrus Achmea wederzijds is. Door het aanbieden van een full service pack  en het betrekken van alle interne specialismen, is Cushman & Wakefield beter in staat zijn opdrachtgevers te adviseren en in te spelen op eventuele veranderingen. Voor Syntrus Achmea is een vast team van specialisten aangewezen met een ‘single point of contact’. Wij zijn vereerd met de bekroning van Syntrus Achmea.

Klaartje Snieders, directeur Actys Wonen bv: “Wij zijn heel trots dat Actys Wonen de titel beste vastgoedmanager 2011 heeft behaald. We zien dit als een groot blijk van waardering en erkenning door een opdrachtgever waar we intensief mee samenwerken. In de afgelopen jaren hebben wij als organisatie in zijn geheel veel tijd en energie besteed aan het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening. Het is dan ook fantastisch om dit door een grote opdrachtgever als Syntrus Achmea op deze manier bevestigd te krijgen.

Barbara Graaff, directeur WPM Kantoormanagement: “Vorig jaar waren wij trots op het behalen van de titel van ´Beste Vastgoedmanager Kantoren 2010´.  Voor het jaar 2011 is ons wederom de 1e plaats toegekend. Het is een geweldige prestatie van alle medewerkers die bij deze portefeuille betrokken zijn en tevens een bevestiging van de kwaliteit waar wij, als onderdeel van de WPM Groep, met onze dienstverlening voor staan. Een belangrijk onderdeel van onze klantgerichte dienstverlening is een goede samenwerking met onze opdrachtgevers. Onze bijzondere dank gaat dus ook uit naar de organisatie van Syntrus Achmea en zijn medewerkers”.Reacties


Laatste nieuws