Nieuwe award voor Jones Lang LaSalle wegens duurzaamheid en zuinig energiegebruik

De Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) beloont Jones Lang LaSalle met de 2012 ENERGY STAR Sustained Excellence Award. Het agentschap erkent daarmee de toonaangevende rol van JLL op het gebied van duurzaamheid en efficiënt energiegebruik.

JLL ontvangt de onderscheiding vanavond tijdens een speciale ceremonie in Washington, D.C. De dag waarop ENERGY STAR bovendien zijn twintigste verjaardag viert. JLL is ENERGY STAR-partner sinds 1998 en ontvangt de prijs voor de langdurige inzet voor efficiënt energiegebruik bij zowel de eigen bedrijfsactiviteiten als bij die van klanten. Jones Lang LaSalle heeft de prijs onder meer te danken aan:

  • het beheren van 1250 gebouwen met een ENERGY STAR-classificatie, met een totale oppervlakte van meer dan 21,4 miljoen vierkante meter;
  • het managen van meer dan 150 gebouwen met een ENERGY STAR-label;
  • de ondersteuning van eigenaren die daardoor jaarlijks meer dan $ 100 miljoen besparen.
  • het in dienst hebben van meer dan 900 LEED Accredited Professionals en Green Associates; wereldwijd zijn er meer dan 1000 professionals met andere energie- of duurzaamheidscertificaten in dienst;
  • de inzet om het energieverbruik van onroerend goed-eigenaren tegen 2020 met 20 procent of meer terug te dringen; dit gaat om een totale oppervlakte van 30 miljoen vierkante meter.

Voordat Jones Lang LaSalle de Sustained Excellence Award won, werd de vastgoedadviseur in 2007, 2010 en 2011 benoemd tot ‘ENERGY STAR Partner van het Jaar’.



Reacties


Laatste nieuws