Uw pand in verhuurde staat verkopen? Het grootste netwerk van vastgoedbeleggers nu voor u toegankelijk!

Beleggingspanden .nl, het oudste verkoopplatform van verhuurd vastgoed biedt u de mogelijheid uw beleggingspanden onder de aandacht te brengen bij het grootste netwerk van vastgoedbeleggers in Nederland. 

Enkel bij een daadwerkelijk verkoop van uw pand (aan een door Beleggingspanden.nl aangebrachte koper) wordt er courtage in rekening gebracht. Verkoopt een eigenaar zelf (die vrijheid is er) of is verkoop niet meer gewenst of mogelijk dan berekent Beleggingspanden.nl enkel een kleine onkostenvergoeding (10% van de beoogde courtage wat vaak uit komt op 250 euro). Op deze manier bent u nog nooit zo eenvoudige en goedkoop met zoveel potentiële vastgoedbeleggers in contact gebracht. Dit alles zonder enige kosten vooraf.

Daarnaast is het nu ook mogelijk voor alle aanbieders (vastgoedbeleggers en makelaars) om zelfstandig aanbod aan te melden via een eigen Beleggingspanden .nl account.

Beleggingspanden.nl biedt alle geïnteresseerde lezers van Vastgoedjournaal de mogelijkheid om geheel vrijblijvend hierover persoonlijk van gedachten te wisselen met een werknemer van Beleggingspanden .nl

Wilt u uw pand in verhuurde staat verkopen? Stuurt u dan een mail naar info@vastgoedjournaal.nl met als onderwerp BELEGGINGSPAND, binnen 12 uur nemen we contact met u op.

Reacties