GRATIS BIJEENKOMST VOOR GEMEENTEN: Hoe beheer ik overzichtelijk de vastgoedvoorraad?

Strategische sturing van vastgoedportefeuilles is de laatste jaren voor alle sectoren een steeds belangrijker onderwerp.

Veel gemeenten in Nederland hebben grote vastgoedportefeuilles waar veel geld in omgaat maar vragen zich af of de bestedingen van schaarse middelen hieraan niet effectiever kan. Ook ontbreekt het verschillende gemeenten aan gecombineerde beleids- en vastgoedinformatie over hun eigen vastgoedbezit. Verantwoordelijke functionarissen van gemeenten die benieuwd zijn naar een oplossing hiervoor, kunnen zich aanmelden voor gratis bijeenkomsten.

Met behulp van het vastgoedbeleidsinstrument VastgoedMaps kunnen gemeenten hun voorzieningen en vastgoed doormeten op de mate waarin wordt voldaan aan publieke doelen, maatschappelijk rendement, tevredenheid van gebruikers, technische staat, duurzaamheid, financieel resultaat en ontwikkelingskansen. Het is door bbn adviseurs gebouwd als online webapplicatie en wordt vooral ingezet voor strategische portefeuille analyse en brede doorlichting.

Het is volgens bbn adviseurs een instrument dat juist in deze tijd van bezuiniging en heroverweging de weg kan wijzen naar allerlei kansen die de gemeente heeft. Het adviesbureau biedt gemeenten die voor 1 juni aanstaande gebruiker worden aan om de basisversie van VastgoedMaps voor onbepaalde tijd gratis te gebruiken.

Heeft u als gemeente interesse in een dergelijke gratis voorlichtingsbijeenkomst of wilt er meer over weten, meld u dan aan via info@vastgoedjournaal.nl met als onderwerp VASTGOEDMAPS.

Deze gemeenten werken al naar tevredenheid met vastgoedmaps: Utrecht, Dordrecht, Almere, Nederlek, Den Bosch, Moerdijk, Hellevoetsluis, Leidschendam, Enschede, Heerenveen, Zeist, Spijkernisse en Venlo.

Indien u niet werkzaam bent bij een gemeente maar bijvoorbeeld een corporatie of een beheerder dan kunt u zich ook aanmelden. Wij zullen dan contact met u opnemen voor een afspraak.

De bijeenkomsten worden op de volgende locaties en data gehouden:

Bekijk ook de video

Locatie

Datum

Heerenveen

7-3-2012

Assen

8-3-2012

Moerdijk

14-3-2012

Eindhoven

15-3-2012

Roermond

21-3-2012

Nijverdal

22-3-2012

Alphen aan den Rijn

28-3-2012

Dordrecht

29-3-2012

Arnhem

4-4-2012

Houten

5-4-2012

Wognum

11-4-2012

Aalsmeer

12-4-2012



Reacties


Laatste nieuws