Nick Blom nieuwe commercieel directeur bij Vastgoedjournaal

Vanaf 1 maart 2012 treedt Nick Blom (26) toe als commercieel directeur van het vastgoedinformatieplatform Vastgoedjournaal.nl. Blom zal zich bij Vastgoedjournaal.nl toeleggen op het uitbouwen van de commerciële contacten en het bestendigen van bestaande relaties.

Blom heeft een HBO-makelaarstudie achter de rug en is een aantal jaren werkzaam geweest bij participatiefondsaanbieder Van Boom & Slettenhaar. Momenteel is Blom eigenaar van Vastgoedvergelijker.nl, het platform van informatie over niet-genoteerde vastgoedfondsen.

Over zijn toetreding bij Vastgoedjournaal.nl zegt Blom: “Ik ben heel blij om met Vastgoedjournaal samen te werken. Vastgoedjournaal heeft zich in korte tijd ontpopt tot het grootste Nederlandstalige vastgoedinformatiemedium op internet. In mijn nieuwe functie zal ik in samenwerking met de redactie bijdragen aan de verdere groei van Vastgoedjournaal.nl.”

John Kerkhoven, algemeen directeur en oprichter van Vastgoedjournaal: “We zijn erg verheugd om Nick in ons team te hebben. De snelle en aanhoudende groei van Vastgoedjournaal.nl in combinatie met nieuwe producten die we in de planning hebben, maakt het noodzakelijk iemand van zijn kaliber en ervaring in de vastgoedsector aan te trekken.”

Mocht u met Nick Blom kennis willen maken dan is hij te bereiken op 06-146 98 366 of op nick@vastgoedjournaal.nlReacties


Laatste nieuws