Heeft u een duurzame en vernieuwende innovatie? Ding dan mee en win €10.000

De inschrijving voor de vierde editie van de Duurzame Innovator Pitch voor de vastgoedsector is vandaag geopend. Startende en vernieuwende ondernemers kunnen tot 1 mei aanstaande inschrijven om mee te dingen naar een plaats bij de Duurzame Innovator Pitch 2012. Vorig jaar won LED Lease de Duurzame Innovator Pitch 2011 en was de eerste en enige onderneming in Nederland die een koop-op-afbetaling van LED verlichting aanbood.

Tijdens de PROVADA 2012, van 5 tot 7 juni in Amsterdam RAI, krijgen 10 geselecteerden de beschikking over standruimte om hun duurzame innovatie te presenteren aan de vastgoedsector. De winnaar wint een bedrag van € 10.000 en een lidmaatschap van een jaar bij de Dutch Green Building Council (DGBC). De prijs is in 2009 door DGBC in het leven geroepen als aanmoedigingsprijs voor jonge organisaties die op een innovatieve manier proberen een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van Nederland.

De DGBC daagt innovatieve starters met een duurzaam product of dienst uit om mee te dingen naar deze innovatieprijs. Inschrijven kan tot 1 mei 2012 via de website van de DGBC: www.dgbc.nl.

De inzendingen worden beoordeeld op vijf onderdelen:

Bijdrage aan duurzaamheid voor de gebouwde omgeving in Nederland

Originaliteit/Innovatie

Kwaliteit businesscase/businessmodel

Praktische toepasbaarheid

Kansen voor opschaling

 Als criterium voor deelname aan deze wedstrijd geldt dat de inschrijver een jonge onderneming is, of een zelfstandig onderdeel van een gevestigde organisatie. De tweede eis is dat er verwacht kan worden dat het innovatieve product of de innovatieve dienst - een blijvend effect heeft op de gebouwde omgeving. Alleen duurzame innovaties voor vastgoed of gebouwde omgeving mogen meedingen. De inzending moet bovendien geschikt zijn om te worden tentoongesteld in het speciale groene centrum op de PROVADA: de Green Market.



Reacties


Laatste nieuws