Dynamis Logistics opgericht voor betere dienstverlening aan logistieke sector

Als derde bedrijfsmakelaar van Nederland bundelt Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars haar krachten op logistiek vlak onder de naam Dynamis Logistics. Achterliggende gedachte bij de oprichting van Dynamis Logistics is het nog beter, landelijk bedienen van logistieke opdrachtgevers. 

Uit recente logistieke transacties die door de Dynamis makelaars zijn begeleid, blijkt steeds vaker dat bundeling van regionale krachten bijdraagt aan betere dienstverlening richting de opdrachtgever. Dynamis Logistics heeft de mogelijkheid snel in te spelen op de markt van vraag en aanbod en heeft uitgebreide kennis van de mogelijkheden van logistieke locaties en logistiek vastgoed. Daarbij kan Dynamis Logistics bouwen op een landelijke dekking en meer specifiek de aanwezigheid van Dynamis partners op alle logistieke hotspots in Nederland. 

Meerwaarde

"Wij verwachten met de oprichting van Dynamis Logistics nog beter aan de specifieke wensen van onze logistieke opdrachtgevers tegemoet te kunnen komen", aldus Annelou de Groot (foto), directeur Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars. "Bundeling van landelijke dekking, regionale kennis en de mogelijkheid snel te kunnen schakelen bieden hierbij de gewenste meerwaarde. Om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is de juiste marktinformatie onontbeerlijk. Met het oog daarop verschijnt in augustus 2012 de eerstvolgende rapportage Sprekende Cijfers Bedrijfsruimtemarkten", aldus De Groot.



Reacties


Laatste nieuws